(Removed from publishing)

Työturvallisuuskouluttaja
Kiwa Inspecta / LIS Group Oy

Original publication date 18.9.2019

Haluatko työskennellä kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, jossa pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään koulutustoimintaa? Toimintamme laajentuessa etsimme työturvallisuuskouluttajia Varsinais-Suomen ja Etelä-Suomen alueille.  

Toimit kouluttajana niin asiakkaidemme luona järjestetyissä koulutustilaisuuksissa kuin avoimissa koulutuksissamme. Asiantuntijana olet osa osaavaa tiimiämme, joten työssäsi sinua tukee joukko koulutussuunnittelun ammattilaisia.

Arvostamme aikaisempaa koulutuskokemusta ja osaamista työturvallisuuden kehittämisestä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata vielä kaikkea, sillä koulutamme sinut työn ohella huippuasiantuntijaksi työturvallisuuskulttuurin kehittämisessä. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskorttikouluttajan pätevyys. Katsomme eduksi myös muut kouluttajapätevyydet sekä EHS-alan asiantuntemuksen. Olet aikaansaava, asiakkaiden ja kollegoiden kanssa hyvin toimeen tuleva ja vastuuntuntoinen tekijä.

Meillä voit työskennellä työsuhteisena tai oman yrityksen kautta. Tehtävässä on mahdollisuus edetä myös kansainväliseen koulutustoimintaan mukaan.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.10.2019.