(Removed from publishing)

Työterveyshuollon erikoislääkäri Helsinkiin, Kuopioon tai Ouluun
Työterveyslaitos

Original publication date 2.1.2019

Haemme Työterveyshuollon ERIKOISLÄÄKÄRIÄ vakinaiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi osallistut tutkijana hankkeisiin, joissa kehitetään sisäympäristöä tilojen käyttäjien hyvinvointia edistäväksi ja ratkaisuja työpaikkojen sisäilmasto-ongelmiin. Lisäksi toimit asiantuntijana sisäilmastokyselypalvelussa ja muissa työpaikoille suunnatuissa sisäilmastopalveluissa ja koulutuksissa sekä osallistut palvelujen kehittämiseen.

Sinulta vaaditaan laillistetun työterveyshuollon erikoislääkärin tutkintoa. Tehtävänkuvaa voidaan muokata kiinnostuksesi mukaan ja myös osa-aikainen työskentely voi tulla kyseeseen. Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri voidaan myös ottaa tehtävään määräaikaisesti.

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Sijoituspaikkasi voi olla Helsinki, Kuopio tai Oulu.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen monitieteisessä asiantuntijaorganisaatiossa ja joustavat työajat sekä osittaisen etätyömahdollisuuden. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työterveyslaitoksessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa johtava asiantuntija Marjaana Lahtinen p. 043 8240306, sähköposti etunimi.sukunimi@ttl.fi

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen viimeistään 27.1.2019 osoitteessa www.ttl.fi/rekry