(Removed from publishing)

Työsuhdeasiantuntijatiimin päällikkö, Yle Henkilöstöpalvelut
Yleisradio

Original publication date 28.11.2018

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme esimiestä Ylen työsuhdeasiantuntijatiimin vetäjäksi!

Yle on maan suurin mediatalo ja luovan alan työyhteisö. Työllistämme vakituisesti noin 2 800 henkilöä. Lisäksi tarjoamme työmahdollisuuksia merkittävälle määrälle määräaikaisia ja freelancereita. Työnantajana Yle tukee henkilöstönsä kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ammatillista kehitystä.

Työsuhde on vakituinen ja paikka on Helsingin Pasilassa. Johdat yhteensä 10 asiantuntijan tiimiä Pasilassa ja Tampereella ja teet läheistä yhteistyötä esimiesten, yksiköiden HR-partnereiden, muun HR-toiminnon sekä ulkoistetun palkkahallinnon kanssa. Työsi koostuu työsuhdeasiantuntijatiimin operatiivisesta johtamisesta, töiden organisoinnista ja toimintatapojen kehittämisestä. Sinä ja tiimisi opastatte esimiehiä ja henkilöstöä työsuhteeseen ja sen elinkaareen liittyvissä päivittäisissä kysymyksissä.

Olet innostunut HR-ammattilainen, jolla on monipuolista kokemusta ja näkemystä palkkahallinnosta, työsuhdeasioista ja HR-järjestelmistä. Ymmärrät järjestelmien käyttöönotosta ja niiden yhteensovittamisesta. Sinulla on kykyä ja halua kehittää asioita ja kokemusta muutosprojektien läpiviennistä. Työssäsi pääsetkin kehittämään digitalisaation avaamia mahdollisuuksia HR-työssä - ja samalla oppimaan itsekin.

Esimiehenä olet mutkaton, haluat rakentaa ja ylläpitää hyvää henkeä työyhteisössä. Työskentelet käytännönläheisellä otteella, huomioit asiakasnäkökulman ja toimit mielelläsi vuorovaikutuksessa erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Tiiminvetäjänä sparraat ja tuet muita asiantuntemuksellasi ja näytät suuntaa toimintaa kehittäen. Raportoit tehtävässäsi henkilöstöpalveluista vastaavalle päällikölle.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn uudistuvassa ja dynaamisessa media-alan yhtiössä. Meillä on kivat työkaverit, hyvä henki ja positiivinen draivi tekemisessämme.

Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä: Henkilöstöpalveluiden päällikkö Anu Wiikeri, anu.wiikeri@yle.fi, p. 040 8240 515. Soittoajat: perjantaina 30.11. klo 14-15 ja tiistaina 4.12. klo 9-10.