(Removed from publishing)

Työstökoneiden asentaja
WorkPower Oy

Original publication date 17.6.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle asentajaa CNC-työstökoneiden huoltoon, asennukseen ja korjaukseen. Asiakkaamme on konepajan tuotantolaitteiden ja koneiden huoltoon sekä korjaukseen erikoistunut yritys.

Työn kuvaus

Yrityksen toimipiste sijaitsee Keravalla, mutta työ on asiakkaiden luona tapahtuvaa huolto- ja asennustyötä koko Etelä-Suomen alueella. Noin 95% korjauskeikoista on kuitenkin max 150-200km etäisyydellä Helsingistä. Periaatteena on, että asentajat pääsevät yöksi kotiin. Halutessasi tarjolla on työkeikkoja myös ympäri maailmaa. Työ on kaiken kaikkiaan itsenäistä.

Työn edellytykset

Tässä työssä menestyt, kun sinulla on työkokemusta CNC-työstökoneiden asennuksesta tai kokoonpanosta ja alalle sopiva koulutus. Työhön kuuluu sekä mekaanisia että sähköpuolen asennuksia, huoltoa ja korjauksia. Tästä syystä kokemus niistä sekä erityisesti Fanucin ohjausjärjestelmästä on plussaa. Sinulta tulisi löytyä myös silmää asennushommien ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun. Työssä tarvitset myös sekä oman auton käyttömahdollisuuden että suomen ja englanninkielen taitoa.

Aikaisempi kokemus CNC-työstökoneiden huollosta tai kokoonpanosta ei ole välttämätöntä jos sinulta löytyy tarvittava motivaatio alalle tai jos sinulla on kokemusta muista erityistä tarkkuutta vaativista asennuksista.

Tarjoamme

Kaupan päälle saat mukavan 21 henkisen työporukan, jossa vaihtuvuus on pieni. Työantajallasi on hyvä vakuutus ja saat laajan työterveyden edut. Saat luonnollisesti kilometrikorvaukset ja päivärahat peruspalkkasi lisäksi. Tämän ohella työnantajasi tarjoaa puhelinedun, työtietokoneen, työkalut ja -vaatteet sekä kattavan perehdytyksen työhön. Pajalla pystyt myös korjaamaan omaa autoasi. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi. Liikkuva työ mahdollistaa uudet jekut erilaisilla koneilla ja pääset tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta silti työskentelet asiakkaiden parissa. 

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi