(Removed from publishing)

Työpäällikkö
Viherpalvelut Hyvönen Oy

Original publication date 17.5.2019

Haemme Etelä-Suomen alueelle

Työpäällikköä katualueiden ylläpitoon

Toimit Etelä-Suomen alueen alueurakoissa kunnossapidon työpäällikkönä. Vastaat vastuualueesi alueurakoiden sopimuksenmukaisuudesta ja työturvallisuudesta sekä taloudesta. Lisäksi osallistut tarvittaessa tarjouslaskentaan ja yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Etsimme

Hakemamme henkilö on jämäkkä ja vastuuntuntoinen. Omaat hyvät vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot, ja olet aidosti kiinnostunut laadusta ja työturvallisuudesta. Haluat kehittyä työssäsi ja vastata haasteisiin. Sinulla on

  • kokemusta teiden tai katujen ympärivuotisesta kunnossapidosta mielellään vähintään 5 vuotta.
  • tekninen koulutus (insinööri tai rakennusmestari)
  • hyvät projektinhallintataidot
  • nykyaikainen ICT-osaaminen

Edellytämme B-ajokorttia.

Yrityksemme

Viherpalvelut Hyvönen on hollolalainen perheyritys, jonka toiminta on kasvanut viheralueiden rakentamisesta ja hoitamisesta kokonaisvaltaiseen kaupunkiympäristöjen urakointiin.

Keskeisiä arvoja Hyvösten toiminnassa ovat toteutusten kestävyys, toiminnan paikallisuus ja perheyrityksen välittömyys: kestävyyteen päästään hyvällä suunnittelulla ja huolellisella toteutuksella ja paikallisuuteen hankkimalla jatkuviin paikallisiin urakoihin paikalliset tekijät.

Perheyrityksen välittömyys näkyy matalana hierarkiana ja vastuullisuutena: niin työntekijät kuin asiakkaatkin löytävät helposti oikean henkilön vastaamaan kysymyksiinsä, ja jokaisen lupauksen taakse löytyy oikea ihminen vastaamaan sen toteutumisesta.

Hyvöset kokevat tekevänsä tärkeää työtä, ja pitävät mielessään ne pojat ja tytöt, isät, äidit, mummot, vaarit ja sinkut, joiden elämän ympäristöjä he rakentavat ja hoitavat.

Tarjoamme

Tarjoamme ihmiskasvoisen perheyrityksen tuen ja toimintatavat. Meillä kunnossapidät ja kehität elämän ympäristöjä kuntalaisten parhaaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Tommi Juurinen, puh. 044 750 9838, tommi.juurinen@vphy.fi tai toimitusjohtaja Timo Hyvönen 0400 843 312, timo.hyvonen@vphy.fi.

Jätä hakemuksesi 15.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta.