(Removed from publishing)

Työpäällikkö
Rakennusliike Lapti Oy

Original publication date 9.1.2019

Etsimme Pirkanmaalle vastuun- ja haasteenjanoisia tekijöitä rakentamaan huolella tiloja kaikkiin elämän vaiheisiin. Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavia projekteja aidolla tekemisen meiningillä.

TYÖPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä vastaat nimettyjen hankkeiden rakentamiseen liittyvästä toiminnasta. Vastaat siis hankkeiden ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta sekä niiden raportoinnista. Toimit työmaiden työnjohdon esimiehenä, varmistat resurssoinnin ja osallistut sekä suunnittelun- että hankinnanohjaukseen.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutuksen lisäksi viiden vuoden työkokemusta vähintään vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Olet tottunut työskentelemään suunnitelmallisesti, oma-aloitteisesti ja hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti. Sinulla on hyvät IT-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Ura Laptilla tarkoittaa vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyistä palkkaa, hyviä henkilöstöetuja, mukavia työkavereita sekä näköalapaikkaa kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tapio Rantala, puh. 050 379 6394.

Täytä hakemus 30.1.2019 mennessä osoitteessa https://lapti.fi/tule-meille-toihin/