(Removed from publishing)

Työnsuunnittelija
Oy Turku Eneargia - Åbo Energai Ab

Original publication date 29.3.2019

HAEMME JUURI SINUA TYÖNSUUNNITTELIJAKSI

Tehtävässä vastaat osaltasi tuotantolaitosten ennakkohuoltojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Vuosihuolto- ja seisokkitöiden suunnittelu kuuluvat toimenkuvaasi. Lisäksi osallistut investointien ja kehitysprojektien suunnitteluun sekä tarvittaessa myös kunnossapitotöiden valvontaan. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen töiden suunnittelussa. Työpaikkasi sijaistee pääsääntöisesti Naantalissa, mutta työkohteet voivat sijaita myös muissa Turun alueen laitoksissa.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA vankkaa ammattitaitoa ja työkokemusta kunnossapitotöiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä niissä käytettävistä tietojärjestelmistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien yhteistyötaitojen lisäksi tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn. Lisäksi luemme eduksi kokemusta voimalaitosympäristön kunnossapidosta.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä alan uusimman tekniikan parissa. Saat tueksesi osaavan ja motivoituneen työyhteisön ja käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 14.4.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa  kunnossapitopäällikkö Matti Akkanen to 4.4. klo 14-16, pe 5.4. klo 9-11 ja to 11.4. klo 14-16  p. 040 821 2813.

Turku Energia on savuton työpaikka.