(Removed from publishing)

Työnjohtoharjoittelu, PK-seutu
Värväämö Oy

Original publication date 10.1.2019

Oletko 2. tai 3. vuoden opiskelija ja etsit työnjohtoharjoittelupaikkaa? Tai ovatko opintosi siinä vaiheessa, että etsit ensimmäistä vakituista työtäsi? Tarjoamme työnjohtoharjoittelupaikan tänä keväänä n. 30 opiskelijalle. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja kauttamme haetaankin jatkuvasti sekä työnjohtoharjoittelijoita että jo valmistuneita. Asiakkaita meillä on laidasta laitaan: on suuria pörssiyhtiöitä, pieniä perheyhtiöitä ja kaikkea siltä väliltä (esim. Fira, NCC, Hartela, EKE, Rakennuskultti, InfraOne, Sähköarina, R4 Korjausurakointi ja NHK Rakennus).

Kartoitetaan yhdessä osaamisesi, toiveesi ja aikataulusi, niin osaamme avata sinulle ovet sopiviin paikkoihin. Ja kaikki tämä vain yhdellä hakemuksella!

Työnjohtoharjoittelijana vastaat eri työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta ja autat työntekijöitä erilaisten ongelmien ratkaisussa. Vastaat laatutavoitteiden saavuttamisesta ja pidät huolta, että työvaiheet pysyvät aikataulussa ja budjetissa. Työnjohtajana vastaat myös työntekijöiden työturvallisuudesta. Työ alkaa kevään aikana sopimuksen mukaan.

 

Mitä odotamme sinulta?

- Olet kerryttänyt käytännön työmaaosaamistasi opiskelun ohella (haalariharjoittelu suoritettu).

- Alan tutkintoa, olet suorittamassa jotain seuraavista: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.

- Hyviä organisointitaitoja ja kykyä tehdä päätöksiä itsenäisesti.

- Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

- Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Saat yhdellä hakemuksella kontaktin moneen rakennusalan yritykseen.

- Mahdollisuuden kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin tehtäviin opintojen tilanteestasi riippuen.

- Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.

- Mahdollisuuden edetä uralla.

- Reilun, tehokkaan ja luottamuksellisen hakuprosessin - emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

 

 *Lue harjoittelupaikan etsimisestä Värväämön blogi tästä linkistä.*

Lähetä CV  tästä linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040-508 5162. Sonjan saat kiinni myös Whatsappilla!

Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Haku päättyy 28.2.2019.