(Removed from publishing)

Työnjohtoharjoittelijoita, infrarakentaminen
Destia Oy

Original publication date 6.1.2019

Haemme työnjohtoharjoittelijoita infrarakentamisen sekä saneerauksen projekteille kesäksi 2019. Työnjohtoharjoittelijana saat käytännönläheisen näkemyksen infratyömaan työnjohdon toimenkuviin. Osallistut työmaasi tarjoamien mahdollisuuksien mukaan esim. työturvallisuuden hallintaan, aliurakoitsijoiden päivittäiseen laadun valvontaan, viikkosuunnitteluun ja työnjohtopalavereihin. Vastuualueita kasvatetaan osaamisen kehittyessä.

Työt sijaitsevat Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella. Toimipisteet ovat Hämeenlinnassa, Heinolassa ja Lahdessa - Kerro hakemuksessa toiveistasi paikkakunnan suhteen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Asko Markoff, asko.markoff@destia.fi tai 0400 207 211.

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta rakennusmestarin tai insinöörin käynnissäolevia opintoja sekä tieturvapätevyyttä. Työt edellyttävät oman auton käyttömahdollisuutta.

Haku päättyy jo 20.1., joten hae paikkaa pian osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/Ty%C3%B6njohtoharjoittelijoita/DPVP38

Työsuhde-edut Destiassa

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.