(Removed from publishing)

Työnjohtajaharjoittelija
Tampereen Sähkölaitos Oy

Original publication date 20.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?  

Haemme nyt Energia-yksikköömme Naistenlahden voimalaitokselle 

TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA

Toimit kunnossapitomestarien apuna tärkeimpänä tehtävänäsi NSL2 vuosihuoltotyömaan tilannekuvan ylläpito. Pääset oppimaan paljon töiden suunnittelusta, jakamisesta ja edistymisen seuraamisesta sekä aikataulutuksesta ja esimiestehtävistä. Mestarit johtavat asentajatiimejä, jotka huolehtivat voima- ja lämpölaitostemme vuosi- ja ennakkohuolloista. Työskentelet kokeneiden mestareiden apuna, mutta saat itsenäisiä tehtäviä kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä ulkopuolisten toimijoiden kanssa. 

Odotamme sinulta soveltuvia teknisen alan korkeakouluopintoja sekä B-ajokorttia. Olet reipas, joustava ja yhteistyöhaluinen. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä oppimishalua. Arvostamme huolellista, keskittyvää ja aloitteellista työskentelyotetta. 

Kesätyöjakso on soviteltavissa opiskeluaikatauluihin touko-elokuulle. 

Katso mitä asentajaharjoittelijat kertovat kesätöistään meillä: 

https://kesaduuni.org/tarinat/kesatyontekijana-tampereen-sahkolaitos/

https://kesaduuni.org/tarinat/jouni-tarela-tampereen-sahkolaitos/

Tule juttelemaan tarkemmin: olemme tavattavissa rekrytointitapahtumissa Tampereen yliopiston Kaupin kampuksella torstaina ja perjantaina 30.-31.1. sekä Yrityspäivillä Hervannan kampuksella to 6.2. 

Hakuaika tehtävään on 20.1.-11.2.2020. Käsittelemme hakemukset viikon 8 loppuun mennessä ja pyrimme sovittamaan haastattelut viikoille 9-10.  

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.