(Removed from publishing)

TYÖNJOHTAJA
Salico Oy

Original publication date 1.11.2019

Etsimme Helsinkiin, Kivikkoon

TYÖNJOHTAJAA

Toimit tuotannon työnjohtajana ja tiimin lähiesimiehenä. Vastaat tuotannon päivittäisestä työnjohdosta sekä sen henkilöstön ja toimintatapojen kehittämisestä yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa. Työnjohdollisten tehtävien lisäksi vastaat yhdessä muiden työnjohtajien kanssa tuotannon resurssisuunnittelusta. Työskentelet tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä logistiikan ja muiden yksiköiden kanssa. Olet myös aktiivisesti tukena tuotannon, logistiikan, laadun ja kunnossapidon operatiivisen toiminnan ja prosessien kehittämisessä. Keskeisiä tavoitteitasi ovat toiminnan tehokkuus, toimitusvarmuus, laatu ja työturvallisuus. Tämän kaiken teet innostaen ja motivoiden omaa tiimiäsi.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisen tärkeänä pidämme haluasi kehittää tuotannon toimintaa. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja käytännönläheinen. Uskomme, että onnistut tehtävässä, jos omaat hyvät esimies- ja vuorovaikutustaidot. Työ on vuorotyötä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen resurssisuunnittelusta ja elintarviketeollisuudesta.

Tarjoamme monipuolisen työn Salicolla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti toiminnan kehittämiseen ja muutoksen ytimeen tuotannossa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.11.2019  mennessä osoitteeseen maria.kausto-turner@salico.fi