(Removed from publishing)

Työnjohtaja
Jatke Uusimaa Oy

Original publication date 12.6.2019

Haemme Jatke Uusimaa Oy:lle pääkaupunkiseudulle

TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana johdat töitä asuntorakennuskohteilla ja vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet työpäällikön alaisuudessa.

Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etene sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen.

Osallistut myös monipuolisesti tehtäväsuunnitteluun, työurakkalaskelmiin, hankintasuunnitelmiin sekä projektin aikatauluun liittyviin asioihin sekä osallistut tarpeen mukaan aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin, aliurakkaneuvotteluihin sekä muihin palavereihin. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

  • positiivista tekemisen meininkiä
  • rakennuslana koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • kokemusta työnjohtotehtävistä
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön ilman turhaa byrokratiaa, kasvavassa ja kehittyvässä sekä vakavaraisessa yhtiössä. Liity mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkueeseemme!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera 23.06.2019 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi.

Lisätietoja Target Headhunting Oy, Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi , puhelin 050-4348140.