(Removed from publishing)

Työnjohtaja
Vitabalans Oy

Original publication date 3.5.2019
Vitabalans Oy
Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alue on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.
Toimenkuva
Nyt Vitabalans etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa pakkaamon TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana toimit pakkaamon esimiehenä noin kymmenelle työntekijälle. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu pakkaamon tuotannon suunnittelu, kehittäminen sekä valvonta.
Odotamme sinulta
Etsimme henkilöä, joka omaa periksiantamatonta asennetta, hallitsee kirjallisen dokumentoinnin ja osaa ratkoa ongelmia. Hänen tulee myös kyetä tuloksellisesti kannustamaan alaisiaan, sekä omata monipuoliset vuorovaikutustaidot.
Koulutus ja työkokemus
Toivomme hakijalta löytyvän konetekniikan perusteiden tuntemusta ja englanninkielentaidon katsomme eduksi.

Tämän lisäksi työnjohtajallamme tulee olla työhön soveltuva koulutus (bio- ja elintarviketekniikan insinööri, kemiantekniikan insinööri, farmaseutti tai muu luonnontieteen koulutus). Aiempi kokemus esimiestehtävistä on etu paikkaa haettaessa, mutta oikea asenne on sitäkin tärkeämpää. Työnjohtajana pääset työskentelemään 2-vuorossa.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän nuorekkaassa ja tulosta tekevässä työyhteisössä.
Kiinnostuitko? Odottelemme hakemustasi saapuvaksi viimeistään 26.5.2019. Haastattelut aloitetaan kuitenkin jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Hakemus sekä CV tulee lähettää palkkatoiveineen osoitteeseen forssa@vmp.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Isabella Sillstén-Olufuwa p. 050 582 4422 (ark. 9-15). Rekrytoinnin hoitaa VMP Varamiespalvelu, mutta työsuhde solmitaan suoraan Vitabalans Oy:n kanssa.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, isabella.sillsten-olufuwa@vmp.fi, 050 582 4422
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.05.2019 mennessä.