(Removed from publishing)

Työnjohtaja
Caverion Suomi Oy

Original publication date 14.1.2019

Oletko pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja organisointitaitoinen sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö? Etsimme nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Olet sitten urasi alussa oleva tulevaisuuden kyky tai alan konkari, hae heti mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!

Työnjohtajana vastaat päivittäisistä työnjohtotehtävistä:

  • töiden käytännön toteutus, ohjaaminen ja valvonta
  • turvallisuuden valvonta
  • resurssien ohjaaminen työsuunnitelmien mukaisesti
  • eh-töiden koordinointi ja varaosien selvitys ja tilaus

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla. Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen.

Toimit luontevasti sekä tuotannossa että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kunnossapitoa yhdessä asiakkaan kanssa. Edellytämme teknisen alan koulutusta (sähkö/automaatio teknikko/ insinööri), hieman jo kokemusta alalta sekä halua tehdä toimivaa esimiestyötä.  IT- taidot sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito sujuvoittaa työskentelyäsi. Ennen kaikkea sinulta löytyy kehittävää ja myönteistä asennetta, sekä intoa oppia uutta.

Hae tehtävää 27.2.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Mika Kärki p. 050 336 9347. Caverionin rekrytointiprosessissa avustaa VMP Group ja lisätietoja rekrytointiprosessin etenemisestä antaa HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1