(Removed from publishing)

Työnjohtaja
WorkPower Oy

Original publication date 20.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai ötyöllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme ammattitaitoista työnjohtajaa asiakasyrityksemme pääkaupunkiseudulla sijaitsevalle työmaalle. Työkohde on uudiskerrostalotyömaa.

Työnkuvasi kattaa rakennustöiden johtamisen. Tulet huolehtimaan siitä, että työt tehdään aikataulujen, suunnitelmien sekä rakentamista koskevien määräysten mukaisesti hyvää laatua noudattaen.

Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella varustettu sosiaalinen persoona, jonka työskentelyssä näkyy vastuullisuus ja luotettavuus.

Työnhakijalta vaaditaan rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa. Aiempi kokemus rakennusalan työnjohdosta  ja työtehtävistä sekä auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Aloitamme haastattelut hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:

Päivi Seitz Henkilöstöassistentti

paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: työnjohtaja, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa