(Removed from publishing)

Työnjohtaja Ruotsiin infrarakentamisen pariin, Tekomo Oy
Academic Work

Original publication date 14.11.2019
Sähköverkkojen maakaapelointiin erikoistunut asiakkaamme Tekomo Oy etsii nyt kielitaitoista Työnjohtajaa Ruotsiin maanrakennushankkeiden työnjohtoon, projektihallintoon sekä projektien talouden seurantaan. Jos olet kiinnostunut kansainvälistyvän liiketoiminnan kehittämisestä, asiakasrajapinnassa ja tuotannon parissa toimimisesta sekä henkilöstöjohtamisen taitojesi edistämisestä, tämä työ voi olla juuri sinua varten! Haethan pikimmiten, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Vuonna 2018 Ruotsiin laajentunut Tekomo kaipaa nyt joukkoonsa rautaista projektien hyppysissä pitelijää. Tässä roolissa vastaat sähköverkon maanrakennushankkeiden työnjohdosta, projektihallinnosta sekä projektien kustannusseurannasta. Työn onnistunut hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen, ruotsin sekä englannin kielen taitoa, sillä työssä vuorovaikutat monipuolisesti eri sidosryhmien, kuten tilaajan edustajien, alaistesi sekä maanomistajien kanssa. Tehtävänkuvasi pitää sisällään työnjohtotyötä, maastokäyntejä, maanomistajien ja tilaajan edustajien kontaktointia sekä itsenäistä dokumentointi- ja asiantuntijatyötä.

Työntekopaikka sijaitsee Ruotsissa. Työ edellyttää viikoittaista matkustamista Ruotsiin (paikan päällä 3-4 päivää viikossa työkohteessa). Yritys hoitaa matkustusjärjestelyt ja työkohteissa tarjotaan majoitus. Työmääräsi on 37,5 h/viikko. Työajat ja työmäärän jakautuminen eri päiville on joustavasti neuvoteltavissa asiakasyrityksemme kanssa. Osan töistä voit myös hoitaa etänä esim. Suomesta käsin.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ja omaa kehitystä tukevan työnkuvan
* Loistavan mahdollisuuden päästä mukaan liiketoiminnan kehittämiseen
* Mahdollisuuden kehittää henkilöstöjohtamisen sekä projektinhallinnan taitoja
* Kattavan perehdytysjakson asiantuntijan opastamana

TYÖNKUVA

* Työmaiden työnjaon sekä järjestelyiden hoitaminen (mm. työmaan eteneminen ja aikataulutus, tavoitteiden läpikäynti, työntekijöiden perehdyttäminen, tiiminvaihtopäivien tiedonsiirto)
* Projektien resurssointi ja työvuorosuunnittelu
* Projektin kustannusseuranta
* Työmaiden esivalmisteluiden toteuttaminen
* Työmaan dokumentaation tarkastaminen ja laskutusaineistojen kokoaminen
* Laadunvalvonta työmaakäynnein sekä valokuvadokumentaatiota seuraamalla
* Yhteistyö tilaajan projektipäällikön ja suunnittelijoiden kanssa sekä maanomistajien kontaktointi
* Yhteistyö tilaajan projektipäällikön ja suunnittelijoiden kanssa
* Reklamaatioiden selvittäminen sekä työmaan luovutusaineistojen kokoaminen


Arkipäivinä työnjohtajan alla työskentelee kaksi tiimiä, jotka vaihtavat vuoroa 7 päivän välein. Työtiimissä on 6-10 henkilöä. Tiimeissä on 1-2 nokkamiestä sekä joukko kaivinkoneen kuljettajia ja perämiehiä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekniikan tai talouden alan korkeakoulututkinto, AMK tai DI (esim. Rakennusalan insinööri, Infrarakentamisen insinööri, Sähköinsinööri tai Tuotantotaloudellinen korkeakoulututkinto)
* Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielitaito
* Ajokortti (B)
* Jo jonkinlaista aiempaa työkokemusta projektinhallinnasta sekä tiiminvetämisestä/esimiestyöstä


Eduksi katsotaan maanrakennusalan tai sähköverkkopuolen aiempi työkokemus.

Etsimämme henkilö on:


* Joustava ja muutoksiin ripeästi reagoiva
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva, 37,5h / viikko
* Sijainti: Ruotsin projektialueet (Mahdollisuus käydä töissä Suomesta käsin) + etätyöt
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Tekomo Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tekomo Oy on sähköverkkojen maakaapelointiin erikoistunut maanrakennusyritys. Vuonna 2011 sisarusten perustama rakennusyritys on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana noin 30 maanrakennusalan ammattilaisen joukkueeksi. Vuonna 2018 Tekomon liiketoiminta kansainvälistyi, kun ruotsalainen tytäryhtiö aloitti ensimmäisen 2 vuoden projektin Ruotsissa.