(Removed from publishing)

Työnjohtaja pitkäkestoiseen laivanrakennuksen projektiin
Barona Rakennus Oy

Original publication date 3.6.2019

Etsitkö uusia haasteita tai uutta suuntaa urallesi? Oletko työnjohtamisen ammattilainen, jolla pysyy langat käsissä tiukoissakin tilanteissa? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi asiakkaamme kansainvälistä laivanrakennusprojektia.

Etsimme asiakkaallemme työnjohtajaa mielenkiintoiseen kolmevuotiseen projektiin laivanrakennuksen alalle. Pääset osaksi kansainvälistä yritystä, jonka listoilla työskentelee yli 13000 työntekijää ympäri maailman.

Työnjohtajana toimit asiakasyrityksemme avainroolissa vastaten töiden sujuvuudesta. Työssäsi vastaat ja raportoit Italiassa olevalle projektipäällikölle.

Työtehtäväsi tulevat olemaan työnjohdollisia tehtäviä kuten töiden aikataulutusta, logistiikan hoitoa, alihankkijoiden valvontaa, työmaan ja asiakasyrityksen välistä yhteydenpitoa ja toimittajien hallintaa.

<u>Tämä projekti tarjoaa sinulle:</u>

  • Vastuullisen työtehtävän – asiakasyrityksemme on perustamassa Suomeen sivukonttorin ja työnjohtaja pääsee avainrooliin yrityksen Suomen toiminnassa.
  • Mahdollisuuden matkustaa ja päästä työskentelemään telakoilla ympäri maailmaa
  • Pitkäaikaisen ja mielenkiintoisen työn
  • Kilpailukykyisen palkkauksen.

<u>Toivomme sinulta:</u>

  • Vankkaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Kokemusta sinulla voi olla esimerkiksi rakennusalan-, tai logistiikan työnjohto- tai esimiestehtävistä. Katsomme muun rakennus- ja laivanrakennusalan kokemukset eduksi.
  • Perus tietoteknisettaidot + MS Office
  • Matkustusvalmiutta – projektin 1. ja 3. vuosi tullaan työskentelemään ensisijaisesti Turun telakalla, mutta valitulla henkilöllä tulee olla valmius matkustaa muille työmaille ympäri maailmaa. Lähtökohtaisesti projektin 2. vuosi tullaan työskentelemään Suomen ulkopuolella muilla telakoilla.
  • Suomen ja englannin kielen taitoa – saksan tai italian osaaminen plussaa, mutta ei välttämätöntä

<u>Kiinnostuitko?</u>

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita rekrytointiprosessin alusta alkaen, ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa kuukauden perehdytysjaksolla Italiassa kesän aikana.

Liitäthän hakemukseesi englannin kielisen CV:n ja hakemustekstin.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa, mutta työntekijä tulee työllistymään suoraan asiakkaan kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 09-10 ja 15-16, Olli Tamminen, puh. 050 472 0537.