(Removed from publishing)

Työnjohtaja, Malmin hautausmaa
Helsingin seurakuntayhtymä

Original publication date 1.10.2019

Malmin hautausmaa on Helsingissä, Malmin kaupunginosassa sijaitseva Helsingin seurakuntayhtymän ympäristö- ja hautaustoimen palveluyksikön ylläpitämä hautausmaa. Se on hautausten määrässä laskettuna Suomen suurin hautausmaa.

Malmin hautausmaalle haetaan vakinaista työnjohtajaa, jonka vastuualueena ovat hautaukseen liittyvät kenttä- ja konetyöt. Tehtäviin kuuluu hautojen kunnostamiseen liittyvät työt ennen ja jälkeen hautaamisen, hautamuistomerkkeihin liittyvät työt sekä alueen kunnossapitoon liittyvät työt yhdessä muiden työnjohtajien kanssa. Työnjohtajan tehtäviin kuuluu myös kappelitoimintojen organisointiin osallistuminen.

Etsimme ammattitaitoista tekijää, jolla on jo työkokemusta puutarha- ja konetöistä sekä työnjohtotehtävistä. Työ vaatii itseohjautuvaa ja tunnollista asennetta, mutta myös työnjohto- ja tiimityötaitoja, sillä työnjohtaja toimii lähiesimiehenä hautausmaan kenttämiehille.
Hakijalta edellytetään vähintään puutarhurin tutkintoa ja työkokemusta viheralueiden rakentamisesta ja ylläpidosta. Tehtävään valittavalla tulee olla sujuvat tietotekniset taidot sekä ajokortti. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävästä maksetaan vaativuusryhmän 502 mukaista palkkaa (peruspalkka 2422,28 €/kk). Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 24.10. klo 23.59. Haastattelut järjestetään pe 8.11. Malmin hautausmaan toimistossa. Tehtävä täytetään 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 18.10. klo 8-15 Malmin hautausmaan ylipuutarhuri Paula Niemelä, p. 09 2340 2851.