(Removed from publishing)

Työnjohtaja, Lujabetoni Oy, Järvenpää
StaffPoint

Original publication date 25.1.2020
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Lujabetoni on investoinut Suomen suurimpaan betonielementtitehtaaseen Järvenpäässä. Tuotannon määrien kasvaessa, etsimme nyt ammattitaitoisen työporukkamme vahvistukseksi laattatuotannon

TYÖNJOHTAJAA.

Haluatko tarttua loistavaan tilaisuuteen ja lähteä mukaan menestysjoukkueeseen? Arvostamme aikaisempaa kokemustasi rakentamisen toimialalta, mutta tärkeintä on halukkuutesi kehittyä tehtävän myötä ja tuoda oma ammatillinen osaamisesi tiimiimme.

Vastaat tehtävässä ontelo- ja superlaattaelementtien valmistuslinjan päivittäisestä työnjohdosta ja muista esimiestehtävistä, tuotantosuunnitelmien toteutumisesta ja tuotteiden laadun varmistamisesta. Osallistut myös toiminnan kehittämiseen jatkuvan parantamisen hengessä. Luot toiminnallasi edellytykset tuotannon laadukkaaseen läpivientiin yhdessä osaavien kollegoidesi kanssa.

Työn aloitus mahdollisimman pikaisesti tai sopimuksen mukaan.


Edellytämme sinulta

Toivomme soveltuvalta hakijalta tehtävään soveltuvaa työkokemusta rakennus- tai teollisuuden toimialoilta, betoniteollisuuden tuntemuksen katsomme merkittäväksi eduksi. Taustasi voi kuitenkin löytyä myös muilta aloilta, tarjoamme Sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä työtehtävien myötä. Toivomme sinulta myös teknistä koulutuspohjaa ja arvostamme kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta esimiestyöstä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittävään työhön. Toivomme sinulta hyviä tietotekniikan taitoja sekä järjestelmä- ja sovellusosaamista. Tehtävä edellyttää valmiutta tarvittaessa myös vuorotyöhön (aamu/iltavuoro).


Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden monipuoliseen ja vastuulliseen työnkuvaan menestyvässä yrityksessä. Tässä tehtävässä pääset näyttämään ja kehittämään omaa osaamistasi.

Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu työntekijä palkataan suoraan Lujabetonin kirjoille.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi, liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi.

Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi