(Removed from publishing)

Työmestari
Taideyliopiston Kuvataideakatemia

Original publication date 10.1.2019

Taideyliopiston Kuvataideakatemia on kuvataiteisiin keskittynyt kansainvälinen akatemia ja ainoa laatuaan Suomessa. Se tarjoaa korkeatasoista opetusta kuvanveistossa, liikkuvassa kuvassa, maalaustaiteessa, paikka- ja tilannesidonnaisessa taiteessa, taidegrafiikassa ja valokuvataiteessa, ja on uranuurtaja taiteellisen tutkimuksen saralla. Kuvataideakatemia on kouluttanut kuvataiteilijoita jo vuodesta 1848.

Haemme Taideyliopiston Kuvataideakatemian teknisiin palveluihin, yhteisen opetuksen opetusalueelle, osaavaa ja energistä

TYÖMESTARIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työmestarina työskentelet osana Kuvataideakatemian opetuksen teknisten palveluiden tiimiä. Työmestarin tehtävään kuuluu opetusjärjestelyjä, opiskelijoiden ohjausta sekä Taide ja teknologia -opetuskokonaisuuden tukeminen. Tässä roolissa työmestari osallistuu myös digitaalisten työkalujen kehittämiseen ja hankintoihin. Työmestari osallistuu myös Kuvataideakatemian AV-lainaamon toimintaan.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta luovan ohjelmoinnin ("creative coding") projekteista ja/tai avoimen lähdekoodin ohjelmistokirjastojen (Arduino, Processing, openFrameworks tms.) hyödyntämisestä
  • erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • nykyaikaisen av- ja esitystekniikan tuntemusta
  • kiinnostusta ja innostusta Taide ja teknologia -opetukseen liittyvien digitaalisten työkalujen kehittämiseen

Eduksi katsomme

  • ohjelmointikokemuksen Java, C++ tai C# kielestä ja/tai web-ohjelmoinnista (HTML ja JavaScript/PHP)
  • B- tai C-ajokortin
  • työkokemuksen taideoppilaitoksesta tai taidealan organisaatiosta

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 7. Tämän lisäksi maksamme henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosaa.

Pyydämme toimittamaan hakemukset liitteineen yhtenä pdf-tiedostona Taideyliopiston Kuvataideakatemian kirjaamoon kuva.kirjaamo@uniarts.fi viimeistään keskiviikkona 30.1.2019. Hakemuksia ei palauteta. Tiedusteluihin vastaa sähköpostitse teknisten palveluiden päällikkö Samppa Murtomäki samppa.murtomaki@uniarts.fi.