(Removed from publishing)

Työmaainsinööri
YIT

Original publication date 29.11.2018

Haemme nyt päällystys liiketoimintaamme Helsinkiin

TYÖMAAINSINÖÖRIÄ TRIPLA-HANKKEESEEN

Tehtävässä toimit työpäällikön luottopakkina ja työmaajohdon tukena. Työmaainsinöörinä sinulla on laaja-alainen asiantuntemus rakennushankkeen eri osa-alueilta. Vastuullesi kuuluu hankkeen laadun varmistaminen ja laatusuunnitelman ylläpitäminen sekä aikatauluvalvonta ja -raportointi. Lisäksi vastaat kustannusten oikeellisuudesta ja tavoitearvion laatimisesta sekä valvot ja raportoit poikkeamia. Tehtävä on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on elokuun 2020 loppuun.

Onko sinulla aiempaa kokemusta työmaa- tai laskentatehtävistä?

Odotamme, että hallitset resurssipohjaisen työmaan aikataulusuunnittelun ja -ohjauksen, taloudellisen valvonnan sekä tietotekniset järjestelmät. Lisäksi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus, kuten DI, rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Kykenet sisäistämään sopimustekstiä ja hallitset kirjauskäytännöt sekä viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Etsimämme henkilö on analyyttinen ja tarkka sekä nopea oppimaan ja sopeutuu helposti muuttuviin tilanteisiin. Hyvä työmaainsinööri on aidosti kiinnostunut laadusta, asiakkaasta ja taloudesta.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä työpäällikkö Johanna Häkkiseen, p. 0505600219.

Hae tehtävään 14.12.2018 mennessä ja tule rakentamaan elävää kaupunkia raudanlujien osaajiemme kanssa!