(Removed from publishing)

Työmaainsinööri / työnjohtaja
Destia

Original publication date 25.11.2019

Etsimme nyt työmaainsinööriä / työnjohtajaa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle.

Hoitourakoiden työtehtäviä laaja-alaisesti

Tehtävä sisältää hoitourakoiden työmaainsinöörin sekä työnjohdon tehtäviä. Sopivan hakijan löytyessä tehtävä voi sisältää myös rakentamishankkeiden tehtäviä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään hoitourakoiden työtehtäviä laaja-alaisesti, esimerkiksi aliurakoitsijoiden johtamista sekä budjetti- ja materiaaliseurantaa. Voit tutustua Destian kunnossapidon töihin katsomalla alla olevan videon!

Arvostamme oppimishalua ja yhteistyökykyä

Edellytämme vähintään teknisen koulun/ammattikorkeakoulun tai vastaavan kotimaisen tai ulkomaisen yhdyskunta-, rakennus-, logistiikka- tai konetekniikan tutkintoa. Arvostamme aktiivisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalua ja yhteistyökykyä. Tässä hyvä mahdollisuus oppia kunnossapidon ammattilaiseksi, tai ammattilaisen kehittyä lisää mukavassa työporukassa.

Kerromme lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä

Rekrytoiva esimies, työpäällikkö Mikko Kuusisto (puh.0400 128026 tai mikko.kuusisto@destia.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä. 

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11