(Removed from publishing)

Työmaainsinöörejä infrarakentamisen suurhankkeisiin
YIT Oyj

Original publication date 24.11.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle

TYÖMAAINSINÖÖREJÄ INFRARAKENTAMISEN SUURHANKKESIIIN

”Kunnianhimoisia projekteja, joita rakennetaan yhteistyöllä.”

YIT on vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja rakennamme muun muassa teitä, siltoja, rauta- ja raitioteitä, metroja, satamia, lentokenttiä, kaivoksia, pysäköintilaitoksia, voimalaitoksia, vesihuoltolaitoksia, teollisuuslaitoksia ja erilaisia maanalaisia tiloja. Meillä on monipuolista osaamista vaativista allianssihankkeista. Etsimme nyt infrarakentamisen suurhankkeisiimme pääkaupunkiseudulle työmaainsinöörejä vastaavan työnjohtajan aisapariksi. Meillä pääset työskentelemään vaativia kokonaisuuksia toteuttavaan porukkaan. Olisitko sinä Raide-Jokerin, Keilaniemen tai Kruunusiltojen kehitysvaiheen työyhteisön uusi lupaus?

Jos sinulta löytyy rakentamisen ammattiosaamista yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen, saatat olla etsimämme henkilö. Sinulla on kykyä ja halua kehittää toimintaa eteenpäin ja olet tiimin vuorovaikutteinen luottopelaaja. Osaat ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin ja toimintatapasi on kustannustietoista. Päivittäisessä työssäsi tuet työmaajohtoa ja vastaat tiedon tuottamisesta päätöksentekoa varten erityisesti laatu- ja turvallisuusasioissa. Oman taustasi ja osaamisen perusteella pääset vaikuttamaan siihen, minkälaiseksi tehtävänkuvasi hankkeella täsmentyy. Tukenasi on YIT:n ammattitaitoinen työyhteisö, jossa taitosi huomataan ja saat syventää osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Menestyt tässä roolissa, jos sinulla on kokonaisnäkemys työmaaprojektien hoitamisesta, olet analyyttinen ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Tavoitteenasi on aina työn laadukas ja turvallinen toteutus ja kykenet viemään useampaa eri tehtävää maaliin samaan aikaan. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä infrarakentamisen parissa sekä tehtävään soveltuva korkeakoulutus, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto. Kokemuksen suunnittelun ohjauksesta, aikataulusuunnittelusta ja kustannusseurannasta katsomme eduksi. 

Miksi YIT:lle? 

Olemme alamme pieni jättiläinen, mutta kulttuurillamme on lämmin sydän. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Me YIT:llä luotamme osaajiimme.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Timo Leppäseen, puh. 050 537 9567 (Raide-Jokeri), projektijohtaja Jere Keskiseen, puh. 040 710 0531 (Kruunusillat) tai työpäällikkö Pekka Kivelään, puh. 050 560 0883 (Keilaniemi).

Hae tehtävään 11.12.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

YIT – Together we can do it.

Lue lisää hankkeista: 

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kruunusillat-fi/tietoa-hankkeesta/

https://raidejokeri.info/