(Removed from publishing)

Työkalumyyjä Puuilolle
Puuilo Oy

Original publication date 10.1.2019

Haluatko lähteä mukaan ehkä hieman erilaiseen kauppaan? Haluatko työskennellä kasvavassa vakavaraisessa vähittäiskaupassa? Nyt Puuilo on rakentamassa yhtä heidän suurinta myymälää Helsingin Itäkeskukseen Eastonin viereen ja haluavat juuri sinut mukaan uuden liikkeen henkilökuntaan.

Haemme Puuilon osaavaan ja iloiseen työporukkaan vielä kahta työkalumyyjää 2019 helmikuussa avattavaan myymälään! Sinulla on jo työkokemusta kaupan alan työtehtävistä sekä tuntemusta ja osaamista esimerkiksi rakennustarvikkeista, pienraudasta, työkaluista ja/tai auto- ja sähkötarvikkeista. Voit olla jo kokeneempi konkari tai työurasi alkutaipaleella oleva henkilö.

Tärkeintä meille on, että olet rohkea, aktiivinen ja motivoitunut asiakaspalvelija etkä kavahda kaupan muita tehtäviä kuten tavaran purkua, varastotyötä, hinnoittelua tai mitä ikinä työpäivä tuokaan tullessaan.

Me Puuilolla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan vakavaraiseen vähittäiskauppaan, joka on voimakkaassa kasvussa. Viihtyisässä, nuorekkaassa ja sitoutuneessa työympäristössä on myös mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen. Työt alkavat arviolta tammikuun puolessa välissä. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Palkkaus: Kaupan alan TES. Puuilo on savuton työpaikka 2019 alkaen.

Kuvailimmeko juuri sinut? Hae meille pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia päivittäin ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Suvi Ikonen p. 0503112330.

Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun!