(Removed from publishing)

TUTKIMUSJOHTAJA MAA- JA ELINTARVIKETALOUDEN TUTKIMUSRYHMÄÄN
Pellervon taloustutkimus PTT ry

Original publication date 14.10.2019

Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään yli 20 tutkijan yhteisöömme

TUTKIMUSJOHTAJAA MAA- JA ELINTARVIKETALOUDEN TUTKIMUSRYHMÄÄN

Tutkimusjohtajana pääset taloustutkimuksen näköalapaikalle, jossa Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koko yhteis- kunnan ja talouden kehittymiseen. Olet osa uudistuvaa, tutkimuseettisiin periaatteisiin sitoutunutta ja korkeat päämäärät omaavaa työyhteisöä, jossa teet tiivistä yhteistyötä oman ryhmän ohella toimitusjohtajan, muiden tutkimusjohtajien sekä viestinnän ja hallinnon asiantuntijoiden kanssa.

Tutkimusjohtajana johdat osaamisalueesi tutkimusta PTT:ssä. Toimit aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana, olet mukana luomassa uusia tutkimusideoita ja hankkimassa tutkimusrahoitusta. Toimit tutkimusryhmän esimiehenä ja sparraajana. Johtoryhmän jäsenenä pääset osallistumaan tutkimuslaitoksen strategiseen johtamiseen ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen. Tehtävä edellyttää PTT:n profiiliin soveltuvaa tutkimusosaamista ja soveltuvaa tohtorintutkintoa, kuten MMT, KTT tai VTT. Tieteellinen julkaisutoiminta ja dosentin arvo katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on käsitellyt tutkimustyössään joitakin seuraavista aiheista: maatalouspolitiikka, maatalouden rakennemuutos, ruokamarkkinat, ruokajärjestelmän innovaatiot, kiertotalous, ympäristötalous, kuluttajakäyttäytyminen, kansainvälinen kauppa sekä maa- ja elintarvikesektorin rooli kansantaloudessa.

Tutkimukseen liittyvien pätevyyksien lisäksi tehtävä edellyttää kykyä hankkia tutkimusrahoitusta ja kykyä verkostoitua niin tiedeyhteisöjen kuin julkisorganisaatioiden, järjestöjen ja yritysten kanssa. Erityisenä etuna pidämme avointa ja innostunutta asennetta, yhteisöllisyyden arvostusta sekä kykyä käydä rakentavaa vuoropuhelua eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme johtamis-, esimies- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista esiintymistaitoa. Tutkimusjohtajana saat PTT:ltä kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat henkilöstöedut sekä työyhteisösi kannustuksen ja tuen.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan viimeistään 4.11.2019 sähköpostitse osoitteeseen rekry@ptt.fi (viestin aiheeksi ”tutkimusjohtaja”).

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Iiro Jussila, p. 050 465 9899 Linkki rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen http://www.ptt.fi/media/tietosuojaseloste_kotisivuille-2019.pdf