(Removed from publishing)

Tutkija
Kela

Original publication date 14.5.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme Helsinkiin tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden kesto on 6 kuukautta. Työ alkaa 1.8.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet Kelan Tietopalvelujen tulosyksikössä, jonka tehtävänä on kehittää tietopalveluja Kelan ydintoiminnan yhdeksi kivijalaksi. Tehtävänäsi on toteuttaa tutkimusta nuoriin asiakkaisiin kohdentuvien Kelan Moniammatillisen palvelun ja Asiakkuusvastaavapalvelun toimivuudesta ja vaikuttavuudesta. Palveluihin kuuluu nuoren yksilöllisen elämäntilanteen pohjalta tehtävää ohjausta sekä verkostotyötä. Palveluihin osallistuneiden nuorten elämäntilannetta seurataan 3-6 kuukauden kuluttua seurantahaastattelulla ja tämän jälkeen rekisteriaineistojen perusteella. Tehtäväsi sisältävät tutkimusaineiston kokoamista (aineiston keruu toteutetaan puhelinhaastatteluilla), käsittelyä ja raportointia.

Sinulla on vähintään ylempi korkeakoulututkinto, hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme kokemusta haastattelusta aineistonhankintamenetelmänä ja itsenäistä sekä aktiivista työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä avoimessa ja kehittyvässä työyhteisössä yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa sekä lounasedun. Tehtävän palkka on n. 3 200 e/kk.

Lisätietoja antaa tutkimuspäällikkö Karoliina Koskenvuo, p. 050 552 2157, etunimi.sukunimi@kela.fi.

Hae tehtävää 27.5. mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.