(Removed from publishing)

TURVALLISUUSVALVOJA / -VALVOJIA
HUS-Kiinteistöt Oy

Original publication date 11.3.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi Turvapalveluille (Helsinki)

TURVALLISUUSVALVOJA / -VALVOJIA

HUS - Kiinteistöt Oy / Turvapalvelut hakee vartijoita vakituisiin työsuhteisiin (erikseen töihin kutsuttaviksi) ja määräaikaisiin lomasijaisuuksiin Helsingin toimipisteisiin. Työtehtäviin kuuluvat vaativat sairaalaturvallisuuteen liittyvät turvapalvelutehtävät.

Edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia, vartijan voimankäyttökoulutusta, B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä motivoitunutta asennetta. Eduksi luetaan monipuolinen turvallisuusalan kokemus sekä turvallisuusalan koulutukset ja kurssit.

Määräaikaiset työsuhteet tulevat olemaan n. 5 kk pituisia (2-vuorotyö ja 116,15h /3 viikkoa). Määräaikaiset työsuhteet alkavat 1.5.2019 tai sopimukseen mukaan. Syksyllä tarkastelemme tilannetta määräaikaisten työsuhteiden suhteen. Otamme huomioon myös turvallisuusalaa opiskelevat työharjoittelun muodossa.

Erikseen töihin kutsuttavien työsuhteet ovat meille tärkeitä. Erikseen töihin kutsuttaville emme pysty takaamaan työtunteja mutta he ovat meille tärkeä työvoimareservi äkillisissä tapauksissa. Nämä tehtävät sopivat niille jotka eivät pysty sitoutumaan täysiin tunteihin.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa valvontaesimies Keni Kaarla, keni.kaarla@hus.fi, 050 427 9146. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään (30.4.2019) mennessä: https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/