(Removed from publishing)

Turvallisuuskoordinaattori (Helsinki)
Elisa Oyj

Original publication date 3.12.2018

Kiinnostavatko yritysturvallisuuteen liittyvät monipuoliset tehtävät isossa ICT-alan kotimaisessa yrityksessä - Elisassa? Nyt siihen on tarjolla tilaisuus, sillä haemme Elisan Yritysturvallisuus- toimintoon Helsinkiin

Turvallisuuskoordinaattoria

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Turvallisuuskoordinaattorin tehtäviin kuuluvat muun muassa osallistuminen henkilöturvallisuusselvitysten prosessiin, turvallisuussopimusten hallinnointi, raportointi ja mittareiden kehittäminen sekä seuranta. Teen myös turvallisuusviestintään liittyviä tehtäviä. Lisäksi turvallisuuskoordinaattori osallistuu Elisan yritysturvallisuustoiminnan kehittämiseen ja tukee päivittäistoiminnassa.

Turvallisuuskoordinaattorin tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä, tarkkuutta ja kykyä käsitellä luottamuksellisia tietoja lainsäädännön sekä viranomaisvaatimusten mukaisesti. Tehtävässä katsotaan eduksi Turvallisuusselvityslain (726/2014) tuntemusta ja luotettavuuden arvioinnissa käytettävien menetelmien hallintaa.

Tehtävässä edellytämme sinulta joko turvallisuusalan koulutusta tai vankkaa työkokemusta turvallisuusalalla. Tehtävän luonteesta johtuen tehtävässä edellytetään myös sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

Me Elisalla tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet monipuolisissa tehtävissä sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siitä kysyttävää, niin ota yhteyttä Tapioon (p. 0505061235, tapio.sundman@elisa.fi).

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tullaan teettämään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys sekä huumausainetesti.