(Removed from publishing)

Turvalaitemyyjä Kokkolaan tai Vaasaan
Secureplan Turvatekniikka Oy

Original publication date 10.1.2020
Secureplan Turvatekniikka Oy
Secureplan Turvatekniikka Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa teknisiä turvallisuusjärjestelmiä: rikosilmoittimia, kulunvalvonta, kameravalvonta ym. turvatekniikan tuotteita ja erikoisratkaisuja. Asiakkaitamme ovat niin julkisen kuin yksityisen sektorin yritykset ja laitokset. Toimipisteemme sijaitsevat Vaasassa, Oulussa ja tulevaisuudessa Kokkolassa tai Ylivieskassa. Olemme jatkuvassa kasvussa ja toimialueemme on koko Suomi.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen itsenäiseen työhön kykenevää turvalaitemyyjää asemapaikkanaan Kokkola tai Vaasa / lähikunnat.

Turvalaitemyyjänä vastaat oman alueesi tavoitteiden mukaisesta myynnistä, uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien hoidosta
Odotamme sinulta
Omaat mielellään muutaman vuoden kokemuksen vastaavan tyyppisistä myyntitehtävistä ja kykenet itsenäiseen työhön yrittäjämäisellä asenteella.

Sinulla on luontaista teknistä mielenkiintoa ja riittävästi käytännön ymmärrystä yrityksen toimialalta tai halua kouluttautua ja hankkia sitä.

Tehtävässä onnistumisen perusedellytys on, että Sinulla on oikea ja vahva myynnillinen asenne ja aito halu ymmärtää asiakkaan tarpeet. Panostat omatoimisesti uusasiakashankintaan ja myyminen on Sinulle oikea intohimo!
Koulutus ja työkokemus
Koulutustaustasi on tekninen tai kaupallinen. Arvostamme ruotsin kielen taitoa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi selkeästi myös kirjallisesti.
Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa vakituisen ja turvallisen työpaikan hyvässä työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkauksen, johon voit tuloksillasi vaikuttaa.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@vmp.fi, 040 726 3395
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.02.2020 mennessä.