(Removed from publishing)

Turvalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Original publication date 12.11.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja itsenäiseen työhön kykenevä turvajärjestelmien ammattilainen? Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten asennus-, korjaus- ja huoltotehtävistä. Olet valmis liikkumaan satunnaisesti koko Satakunnan alueella. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän turvalaitteiden parissa. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen. Tehtävä painottuu itsenäiseen työskentelyyn mutta tukenasi on ammattitaitoinen ja työpanostasi arvostava tiimi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on useamman vuoden kokemusta palo- ja murtohälytyslaitteiden asennuksista sekä käyttöönotoista. Eduksi luemme kokemuksen sähkö- tai automaatiotekniikan asennustehtävistä. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin myös tiimissä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Nikke Salonen, p. 050 436 7778 tai nikke.salonen@caverion.com.

Hae tehtävää 15.12.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.