(Removed from publishing)

Turvalaiteasentaja, Lesec Oy (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 14.10.2019

Lesec Oy on vuonna 2005 perustettu turvallisuusalan asiantuntijayritys. Toimitamme pääkaupunkiseudulla turvallisuustekniikan suunnittelu-, asennus-, urakointi- ja huoltopalveluita. Palvelemme asiakkaitamme järjestelmien suunnittelusta ja perustamisesta niiden huoltoon sekä ylläpitoon. Konsultoimme turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä sovimme tarvittaessa asiakkaan puolesta vartiointiliikkeiden toimittamista valvonta- ja vartiointipalveluista. Tavoitteenamme on luoda hyvä, pitkäaikainen ja vuorovaikutteinen asiakassuhde sekä olla osana asiakkaan turvallisuusratkaisuja. Lesec Oy on 100 % yksityinen kotimainen osakeyhtiö. Lisää yrityksestä osoitteessa www.lesec.fi.

Lesec Oy etsii nyt kauttamme turvalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Asentajan työtehtävät pitävät sisällään kaapelinvetoa ja turvalaitteiden (rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien) asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtäviä. Työt suoritetaan asiakaskohteissa ja työaika on arkisin klo 7-17 välillä, yht. 37,5 h/vko.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-, automaatio- tai ICT-asentaja) tai turvalaiteasentajan koulutusta sekä hieman soveltuvaa työkokemusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista asennetta työtä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää B-ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Lesec Oy:n työntekijäksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin klo 9-15, Hanna Jokela, p. 050 411 0273. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen Lesec Oy:lle.