(Removed from publishing)

TUOTESUUNNITTELIJA, Loimaa
Experis

Original publication date 10.1.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.
Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.
Teknisen Kaupan ryhmään kuuluva Vilakone Oy suunnittelee ja valmistaa Wille-monitoimikoneita ja Vila-työlaitteita Loimaalla. Vilakone on Pohjoismaiden johtava ympäristönhoitoon tarkoitettujen monitoimikoneiden valmistaja. www.wille.fi

 

Haemme nyt Vilakoneen Loimaan tehtaalle 

TUOTESUUNNITTELIJAA

Vastaat  Wille -monitoimikoneiden ja niihin liittyvien työlaitteiden vaativista ja monipuolisista suunnittelu- ja tuotekehitystehtävistä. Toimit tiiviinä osana tuotekehitystiimiä.

Edellytämme sinulla olevan tekninen koulutustausta (Ins./DI) pääaineen ollessa mieluiten koneenrakennus, konstruktiotekniikka, hydrauliikka tai automatiikka. Arvostamme erityisesti kokemusta liikkuvan kaluston hydrauliikkajärjestelmien suunnittelusta ja valmistamisesta. Hallitset SolidWorks tai jonkin muun 3D-suunnitteluohjelman, sekä PDM-järjestelmän käytön. Myös SAP -toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksesta on hyötyä. Sinulla on käytännön englannin kielen taito, muu kielitaito luetaan eduksi.

Omaat teknistä näkemystä, komponenttien tuntemusta, innovatiivisuutta, sekä kykyä tuottaa toimivia, tuotantoystävällisiä ja laadukkaita ratkaisuja. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja viihdyt hyvin monien kehityshankkeiden parissa, myös paineen alaisena. Osaat kommunikoida näkemyksesi muille ja toimit luontevasti ja joustavasti asiakkaiden, toimittajien, tuotannon sekä oman tiimisi kanssa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa omaa näkemystä, tuottaa innovatiivisia ratkaisuja ja nähdä konkreettisia tuloksia. Vilakone dynaamisena yrityksenä tukee kehittymistäsi ja kasvamistasi arvostetuksi huippuosaajaksi.

Toteutamme haun yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Area Manager Reeta Karinti, p. 050 390 9831 ma 14.1. klo 15.00-16.00 ja ti 22.1. klo 14.00-15.00.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.1.2019  osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan hakemuksesi tehtävään TUOTESUUNNITTELIJA, Loimaa. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.