(Removed from publishing)

Tuotepäällikön äitiysloman sijaisuus, Helsinki
Lindström

Original publication date 2.1.2019

Etsimme henkilöä osaksi tilasidonnaisten palveluiden tuote- ja palvelukehitystiimiä. Oletko se sinä?

Tehtävässäsi vastaat WC-tilapalveluiden tuotevalikoimasta ja sen kehittämisestä yhteistyössä asiakkaidemme ja toimittajien kanssa, luoden erinomaisia käyttäjäkokemuksia niin tilan siisteydestä vastaaville, asiakkaan päättäjille kuin loppukäyttäjillekin. Lisäksi osallistut Suomen suurimman IoT-verkon rakentamiseen ja pääset kehittämään älyllisiä wc-tiloja älykkäiksi. Työskentelet projektipäällikkönä uusien tuotekonseptien kehittämistehtävissä idean testaamisesta ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisen kautta valmiin tuote- ja palvelukonseptin rakentamiseen ja lanseeraamiseen saakka.

Mitä tehtävä antaa sinulle?

Työsi lopputulos näkyy miljoonien palvelumme loppukäyttäjien arjessa sekä saat kätesi saveen Suomen suurimman IoT-verkon rakennuksessa. Pääset vaikuttamaan WC-tilapalveluiden tuotevalikoimaan ja tuomaan näkemyksesi, kuinka liiketoimintaamme saadaan kasvatettua entisestään. Tulet toimimaan yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa ja hallitsemaan tuotteen merkityksen osana palveluketjua toimittajalta asiakkaalle asti. Työpäiväsi ovat hyvin vaihtelevia toimittaja- ja asiakastapaamisista liiketoimintaratkaisuiden rakentamiseen ja tuotteiden testaamiseen. Osana palvelutarjonnan laajentumista tytäryhtiöissä, pääset myös osaksi kansainvälistä toimintakenttäämme. Pääset myös tekemään tiivistä yhteistyötä asiakasrajapinnan, jatkuvan palvelun, markkinoinnin, hankinnan, IT:n ja talousosaston sekä osan tytäryhtiöidemme kanssa.

Mitä tehtävässä menestyminen vaatii?

Tehtävässä ei tarvitse olla jo alan ammattilainen, vaan haemme motivoitunutta ja kehittymiskykyistä henkilöä kasvamaan osaksi erittäin ammattitaitoista tiimiämme.

Hakemallamme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto ja analyyttinen sekä liiketoimintalähtöinen lähestymistapa
  • Kiinnostusta WC-tilapalveluiden tuotevalikoimaan teknisestä ja kaupallisesta näkökulmasta, digitaalisuutta unohtamatta
  • Kyky kääriä hihat ja toimia asiakaslähtöisesti sekä itsenäisesti
  • Erinomainen englannin ja suomen kielen taito

Lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja ja kykyä toimia monissa eri projekteissa samanaikaisesti. Vastapainona saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä moniosaajaksi ja saat tueksesi erinomaisen tiimin. Edeltäjäsi perehdyttää sinut tehtävään ja tuleva esimiehesi tukee sinua kehittymisessäsi. Lopputuloksena edistät palvelun toimintaa, joka todistetusti toimii ympäristöystävällisemmin kuin vaihtoehtoiset ratkaisut ja edistät kanssamme ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Kiinnostuitko?

Jos saimme kiinnostuksesi heräämään, hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköisen hakulomakkeemme kautta. Uuden roolisi on tarkoitus alkaa noin 18.2.2019. Tuleva esimiehesi Satu Haikarainen (satu.haikarainen@lindstromgroup.com / 040 514 5814) kertoo mieluusti myös lisää tehtävästä. Hae paikkaa viimeistään 20.1.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.