(Removed from publishing)

Tuotekehitysinsinööri
Dieffenbacher Panelboard Oy

Original publication date 5.12.2019

Haemme nyt lujuuslaskennasta kiinnostunutta DI/insinööriä tuotekehitykseen. Konesuunnittelu, lujuuslaskenta ja koneautomaatio ovat vahvuuksiasi sekä ymmärrät prosessisuunnittelua ja käsittelet luontevasti ideoita ja ratkaisuja 3D-suunnittelujärjestelmissä. Osaat jo tai haluat oppia kehittämään vaativia hitsattuja rakenteita, joiden lopullisessa toteutuksessa koneautomaatio on merkittävä osa-alue.

Olet joukkuepelaaja ja tiedät, että osaaminen ja menestys rakennetaan yhteistyöllä, aidolla kiinnostuksella ja oikealla asenteella. Osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja kantaa vastuuta, mutta myös jakaa sitä. Erilaisten ihmisten kanssa kommunikointi, työskentely ja työn ohjaaminen sujuvat sinulta kansainvälisessä ympäristössä luontevasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Englannin kielen taitosi on sujuva.

Tarjoamme käyttöösi modernin projektien toteutusympäristön ja tehokkaat suunnittelujärjestelmät; Creo 3D ja Creo Simulate ympäristön, sekä näköalapaikan laajojen tehdastasoisten projektitoimitusten maailmaan, joiden takaa kuitenkin löytyy modulaarisen ajattelun systematiikka ja siihen perustuva tuotejulkaisuprosessi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Ari Männikkö (puh. +358 44 796 1173 / ari.mannikko@dieffenbacher.com). Lisätietoja konsernista www.dieffenbacher.com. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi www.hrmheikinheimo.fi viimeistään 10.1.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.