(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijöitä Tikka Spikes Oy:lle
Tikka Spikes Oy

Original publication date 2.1.2019

”Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian terävintä kansainvälistä huippua. Työskentelemme Tikkakoskella 75 nasta-ammattilaisen voimin. Teemme jatkuvaa työtä tuodaksemme markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi.”

Haemme Tikka Spikes Oy:lle motivoituneita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin Tikkakoskelle. Työt pitävät sisällään monipuolisesti eri nastatuotannon työtehtäviä, työtä tehdään pääsääntöisesti konekäyttöisesti. Työtä tehdään 3 vuorossa, odotamme valmiutta myös 5-vuorotyöhön.

Odotamme Sinulta:
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Vuorotyövalmiutta
- Halua sitoutua tehtävään pitkäjänteisesti

Eduksi katsotaan piirustusten lukutaito sekä aikaisempi kokemus teollisuuden parissa työskentelystä, mutta nämä eivät ole välttämättömyyksiä tehtävässä menestymiseen. Töihin on kattava perehdytys, joten tärkeintä on motivaatio ja halu oppia uutta!

Mikäli olet etsimämme tulevaisuuden nasta-alan ammattilainen, laita heti hakemus oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, työt alkavat mahdollisimmin pian.

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi