(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijöitä Sastamalaan
FP Finnprofiles Oy

Original publication date 10.6.2019

FP Finnprofiles Oy on pitkän historian omaava, kansainvälisesti toimiva perheyritys Sastamalassa, jonka tavoitteena on olla alansa paras asiakaskohtaisten tiivisteiden valmistaja. Yrityksemme yli kolmen vuosikymmenen kokemus on tuonut ainutlaatuisen ymmärryksen asiakkaidemme toimialoista ja niiden asettamista vaatimuksista. Näihin vaatimuksiin vastaamme kehittämällä jatkuvasti uusia tuote- ja jatkojalostusratkaisuja, pitämällä tehtaamme nykyaikaisina, tehokkaina ja ympäristöystävällisinä sekä vaalimalla osaavan ja motivoituneen henkilökuntamme ammattitaitoa, joka on tärkein voimavaramme. Näin voimme tuottaa tuhansia erilaisia, kulloiseenkin tarpeeseen räätälöityjä tiivisteratkaisuja laadukkaasti, innovatiivisesti ja kustannustehokkaasti.

Haemme FP Finnprofiles Oy:lle Sastamalaan tuotantotyöntekijöitä.

Tulet työskentelemään erilaisissa tuotannon tehtävissä kahdessa vuorossa. Työt ovat aluksi määräaikaisia elokuun loppuun, mutta hyvillä osaajilla on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle määräaikaisuuden päätyttyä.

Toivomme hakijalta:

Kokemusta teollisuudessa työskentelystä

Reipasta ja toimeliasta työotetta

Kykyä työskennellä tiimissä

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi pikaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja tästä mahdollisuudesta, kerrothan rohkeasti meille osaamisesi ja laitat hakemusta palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, otathan yhteyttä: jani.sjolund@barona.fi tai Puh. 050 4347226.