(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijöitä Pietarsaareen, Kokkolaan ja Kaustiselle
Uniflex

Original publication date 14.1.2019

Haemme asiakasyrityksillemme Pietarsaareen, Kokkolaan ja Kaustiselle useampia

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu erilaiset kokoonpanotyöt tuotannossa, tavaran pakkaus ja lähettäminen sekä muita ohutlevymekaniikan valmistukseen liittyviä töitä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reippautta ja ahkeruutta, turvallisuusohjeiden noudattamista sekä valmiutta 2 vuorotyöhön. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn ja aluksi 6 kk määräaikaisen työsuhteen. Viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydettyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 31.1.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultit Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai Maria Nylund  (ma, ke ja to) puhelin 044 272 6531. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.