(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Original publication date 29.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Lopella sijaitsevaan asiakasyritykseemme tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävään valittavan henkilön työnkuva on monipuolinen. Työtehtäviin tulee sisältymään muun muassa putkien sahausta, peittausaltaan hoitamista sekä jonkin verran varastointia.

Toivomme hakijan olevan oppimishaluinen ja käsistään kätevä, sekä hyvän asenteen omaava tekijä. Peittausaltaan hoitaminen edellyttää lisäksi huolellista työotetta. Erityisiä koulutusvaatimuksia tässä tehtävässä ei ole, mutta esimerkiksi metallialan perustutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet työstä suoriutumiseen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli yrityksen tilauskannat pysyttelevät nykyisellä tasollaan, töitä on tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Toimi pikaisesti, haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Mira Salomaa, mira.salomaa@workpower.fi

Lasse Lehtinen, lesse.lehtinen@workpower.fi

Avainsanat: päivätyö, kokoaikatyö, tuotantotyö, teollisuus, Loppi