(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 10.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme suurelle teollisuusalan konsernille tuotantotyöntekijää Tampereen keskustan alueelle.

Toivomme hakijoilta metallialan kokemusta tai koulutusta. Aiempi kokemus valimoalalta tai raskaan teollisuuden parista katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin itsenäinen ja toimeen tarttuva asenne sekä halu oppia uutta ja kehittyä työssään.

Töitä tehdään 2-vuorossa ja palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja jatkossa voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.