(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä (Sastamala, Kiikka)
Teknikum Yhtiöt Oy / Alen Consulting

Original publication date 11.1.2019

Teknikum Yhtiöt Oy on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum-konserniin kuuluvat Sastamalassa sijaitsevat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Teknikumilla on myös myyntiyhtiö Saksassa, myyntiedustus Venäjällä, tuotantoyhtiö Kiinassa sekä unkarilainen tytäryhtiö nimeltään T-Plasztik.

Haemme nyt Teknikum Yhtiöiden Kiikan tehtaalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ telaosastolle.

Työhön kuuluu monipuolisesti telaosaston eri työvaiheita. Työ sisältää mm. käsin kumiointia, koneistusta/hiontaa käsityökaluilla sekä sorveilla/hiomakoneilla. Myös trukin käyttö, kuorman purkaminen/lastaus, pakkaaminen ja varastointi ovat osa päivittäisiä rutiineja.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinun omaavan

  • työtä pelkäämättömän positiivisen asenteen
  • hyvän fyysisen kunnon
  • kykyä omaksua työn erityisvaatimuksia
  • halua oppia uutta
  • joustavuutta ja positiivista asennetta niin itse työtä kuin työyhteisöäkin kohtaan

Aiempi kokemus kumialan työstä, koneistus-/sorvaustaito (manuaali sorvi/hiomakone) ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa kokoaikaisen työn aktiiviselle ja reippaalle tekijälle, aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tässä on erinomainen mahdollisuus loistavaan työuraan menestyvässä yrityksessä!

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.