(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä painoteollisuuteen
Personalhuset

Original publication date 4.1.2019

Oletko kiinnostunut tuotantoalan töistä? Haluatko tarkkuutta vaativan työn jossa pääset myös työskentelemään eri vuoroissa?

Etsimme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaamme tuotantotiloihin Vantaan Martinlaaksoon.

Asiakkaamme on erikoistunut vaativiin painotuotteiden valmistukseen ja muihin henkilön tunnistamiseen käytettäviin korkean teknologian ja turvatason tuotteisiin.

Työtehtäväsi sijoittuvat painotuotteiden valmistuslinjastoille, joissa tuotteet menevät monien eri yksilöllisten työvaiheiden kautta aina lopputarkastukeen asti. Työtä tehdään puhdastiloissa ja työtehtäviä ovat esimerkiksi laminointi, stanssaus/leikkaus, lajittelu, kasaus ja laadunvarmistus. Työtä tehdään 3-vuorotyönä 6-14, 14-22 ja 22-06 vuoroissa.

Toivomme sinulta kokemusta joko tuotannon- tai painoalan työtehtävistä, mutta ne eivät ole välttämättömyys. Muukin tekninen tausta on varmasti eduksi tässä työssä, sillä työssä on paljon erilaisten koneiden käyttöä. Ripeys ja positiivinen asenne helpottavat myös omaa taakkaasi rutiininomaisessa työssä. Työvuorojen puitteissa myös joustava elämäntilanne on ehdottomasti eduksesi.

Edellytämme sinulta tuotteiden luonteen vuoksi nuhteetonta taustaa, erinomaista värinäköä ja moitteetonta luottotietorekisteritaustaa. Työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme myös 18 vuoden ikää. Tehtävään valitulle tehdäänkin värinäkötesti ja suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä alansa johtavan toimijan korkealuokkaiseen joukkoon. Saat kokoaikaisen työn, jossa palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, lisistä (ilta- ja yölisät, lauantailisät ja sunnuntailisät) sekä kvartaaleittain maksettavasta tuotantopalkkiosta. Tehtävä on aluksi määräaikainen (yleensä 3-9kk tilanteen ja toiveiden mukaan). Määräaikaisuuden jälkeen myös jatko on mahdollinen joko meidän kauttamme tai suoraan asiakasyrityksessämme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi, kuitenkin viimeistään 14.01.2019! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi