(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä, Novart Oy
Novart Oy

Original publication date 16.10.2018
Novart Oy
Novart on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiökalusteiden valmistaja. Huipputeknologialla varustetulla modernilla tehtaallamme Nastolassa on perinteet keittiökalustevalmistuksesta jo 70 vuoden ajalta. Novartilla on vahva markkina-asema sekä kuluttaja- että yritysmyynnissä. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte- ja Petra-keittiöt. Yritysmyynnissä asiakkainamme ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Kuluttajamyynnissä asiakkaita palvelevat maanlaajuisesti Keittiömaailma- ja Petra-myymälät. Henkilöstöä meillä on n. 430 ja liikevaihtomme tilikaudella 2017 oli 85 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Nastolassa, Vantaalla, Forssassa, Tampereella ja Oulussa.
Toimenkuva
Haemme Novart Oy:lle Nastolaan tuotantotyöntekijää. Hakemallamme henkilöllä on motivaatio opetella monipuolisia tehtäviä sisältävä työtehtävä. Työssä käytetään CNC – konetta, joten edellytämme joko aiempaa kokemusta tai kykyä oppia käyttämään konetta. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on vuorotyötä.

Valittava henkilö sijoittuu Novartilla 12-linjalle, joka valmistaa ainoana linjana kokoonpano-osaston kaikki osina kasattavat tuotteet toimitettavaksi Novartin asiakkaille. Linjalla työskentelee kuormituksen mukaan noin 2-3 henkilöä vuorossa. Työvaiheita 12-linjalla on CNC -koneistus, keräily, pakkaus, kelmutus, lavoitus ja varastointi. Työ sisältää siis monipuolisesti eri työtehtäviä ja on fyysisesti raskasta, joten odotamme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa (sis. nostamista).
Odotamme sinulta
Työntekijältä odotamme:
- erinomaista fyysistä kuntoa
- tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja ennakointikykyä
- kykyä tehdä töitä tiimissä
- motivaatiota opetella tärkeä ja monipuolinen työtehtävä
- kykyä oppia omaksumaan CNC -kone taidot (jos ei aiempaa tuntemusta)
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi. Liitä mukaan myös CV. Mikäli sinulla jo hakemus meillä soita 03 873 200 niin päivitetään tietosi. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
3-6kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.