(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä Lindabille
Personalhuset

Original publication date 9.1.2019

Kiinnostaako sinua tuotantoalan työ hyvässä työyhteisössä? Etsitkö uusia haasteita? Voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme motivoitunutta työntekijää TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ -tehtävään Oy Lindab Ab:lle, Juvanmalmin teollisuusalueelle.

Lindab tuottaa paikallisesti muun muassa korkealuokkaisia ilmanvaihtokanavia ja -osia, äänenvaimentimia sekä katto- ja seinäprofiileita. Tuotteita ja ratkaisuja kehitetään  "Yksinkertaistaminen on intohimonne"​ - vision mukaan. Lindab luo ratkaisuja, jotka täyttävät mukavuuteen, yksinkertaisuuteen ja energiatehokkuuteen liittyvät vaatimukset. 

Työssäsi vastaat ilmanvaihtokanavien valmistuksen eri tehtävistä, aloittaen avustavista tehtävistä ja siirtyen ajan myötä itsenäiseen työskentelyyn tuotantokoneiden hoitajana. Työ sisältää myös satunnaisia varastoon sijoittuvia päivittäisiä tehtäviä.

Tehtävään annetaan kattava perehdytys, mutta sinulla olisi hyvä olla kokemusta tuotannon koneista (esim. metallialan tai koneasentajan tutkinto). Tärkeää on myös omata hyvät trukinajotaidot, sillä työssä käytetään paljon vastapaino- ja tukipyörätrukkia. Työn luonteen vuoksi edellytämme myös hyvää fyysistä kuntoa. 18 vuoden ikä ja B-ajokortti ovat myös edellytys työhön valituksi tulemiseen.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen joka jatkuu aluksi ainakin syyskuun 2019 loppuun asti, jonka jälkeen jatko on myös mahdollinen suoraan Lindabilla. Työajat sijoittuvat arjen 2-vuoroon (klo 6-14 ja 14-22). Palkkaus muodostuu Teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Olethan nopea, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi