Tuotantotyöntekijä (keikkatyö)
WorkPower Oy

Original publication date 12.8.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja ripeää tuotantotyöntekijää keikkatyöhön elintarviketeollisuuden yritykseen Hyvinkäälle. Työvuorot ovat sovittavissa esimerkiksi opintojesi tai perhetilanteesi mukaan.

Työnkuvaus

Työ sisältää elintarvikkeiden pakkaamista käsin. Lisäksi on mahdollista työllistyä koneenkäyttäjäksi. Työtä tehdään pääasiallisesti kolmessa vuorossa (aamu, ilta, yö), mutta työvuorot voivat keskittyä myös juuri sinulle sopiviin vuoroihin. Aamuvuoro on klo 06.00-14.00, iltavuoro on klo 14.00-22.00 ja yövuoro klo 22.00-06.00.

Työn edellytykset
Tässä työssä pärjää rutiininomaisesta työstä innostuva tyyppi, joka pitää käsillä tekemisestä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä, sillä asiakkaamme antaa kattavan koulutuksen tehtävään valittavalle henkilölle. Hyvästä fyysisestä kunnosta on työn kannalta etua, sillä töitä tehdään pääsääntöisesti seisaaltaan. Tärkeintä on kuitenkin, että olet motivoitunut ja täsmällinen työntekijä. Reippaalla ja joustavalla asenteella pääsee jo pitkälle! Hygieniapassi ei ole pakollinen töiden alkaessa, mutta toki katsomme sen eduksesi.
Tarjoamme
Tässä työssä saat mukavan työtiimin tuen ja työvuorot ovat sovittavissa keikkaluonteisesti esimerkiksi opintojen ohelle iltoihin ja/tai viikonloppuihin. Toiveidesi mukaan myös kokopäivätyö on mahdollista. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työhön ja luotettavan työnantajan tuen. 
Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.
Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

  • Ad number: 1285199
  • Employment: Fixed-term employment
  • Type of job: Part-time
  • Application period ends: 25.8.2019
  • Application submission address: Website
  • Location: Hyvinkää