(Removed from publishing)

Tuotantotyöntekijä, Go On Joensuu
Go On Joensuu

Original publication date 21.11.2019
Haemme teollisuuden asiakasyrityksillemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ eripituisiin työsuhteisiin Joensuuhun ja lähialueille. Työtehtävät voivat yrityksestä ja työpisteestä riippuen olla erilaisia kokoonpano-, vaihetyö-, viimeistely- ja koneenkäyttötehtäviä.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään.

Tarjoamme sekä lyhyempiä keikkoja että kokoaikaista työtä tilanteesi mukaan. Myös pidemmät työsuhteet ovat mahdollisia.

Työtä tehdään yleensä vähintään kahdessa, joissakin tehtävissä kolmessa vuorossa, joten sinulla tulisi olla valmius vuorotyöhön. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Odotamme sinulta ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta. Lisäksi olet motivoitunut ja haluat oppia uutta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen teollisuuden tuotantotehtävistä, työturvallisuuskortin sekä erilaisten koneiden ja laitteiden tuntemuksen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kesto määräytyy asiakkaamme tarpeen ja omien toiveidesi mukaan.

Etsikö töitä opintojen ohelle tai kaipaatko pidempää projektia? Vai jotain siltä väliltä? Jätä meille hakemuksesi ja kerro tarkemmin tilanteestasi ja osaamisestasi, niin katsotaan yhdessä mitä voisimme sinulle tarjota!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 8-16), satu.pirhonen@go-on.fi


Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).