(Removed from publishing)

Tuotantokäsittelijä Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Original publication date 28.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Oletko kädentaitoinen ja luova moniosaaja vailla uusia haasteita? Asiakasyrityksemme on kokenut ja perinteikäs kotimainen ajoneuvojen rakentamisen ja varustelun ammattilainen, joka etsii nyt joukkoonsa vakituista

TUOTANTOKÄSITTELIJÄÄ Tampereelle.

Työ on pakettiautoalustalle tehtävää muutostyötä, kuten ajoneuvoverhoilua, joten odotamme monipuolista kokemusta käsitöistä, erityisesti vaneroinnista. Autojen tuntemus on eduksi, ja voit olla koulutukseltasi esimerkiksi automekaanikko. C-ajokortti ja hitsaustaidot luetaan myös eduksesi, mutta tärkeintä on reipas työote ja ongelmanratkaisutaidot.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä monipuoliset työtehtävät ammattilaisten joukossa.

Kiinnostuitko?

Hae pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tuotantokäsittelijä Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi, +358 40 455 2130. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.