(Removed from publishing)

Tuotantoinsinööri
Metsä Fibre

Original publication date 12.6.2019

Haemme Metsä Fibren Merikarvian sahalle

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan organisaatiotamme.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Tuotantoinsinöörin tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen. Tässä roolissa saat oivallisen tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja arvokasta työkokemusta tehokkaalla tuotantolaitoksella kannattavasti kasvavassa yhtiössä.

Tuotantoinsinöörinä tehtäviisi kuuluvat mm.

  • tuotannon kehitysprojektit ja hankkeet
  • tuotantotehokkuuden varmistaminen
  • toiminnan jatkuvan kehittämisen edistäminen
  • ennakoivan turvallisuustyön toteutumisen seuranta ja kehittäminen
  • idea- ja aloitetoiminnan ylläpito
  • tuotannon ja kunnossapidon työntekijöiden sekä kesätyöntekijöiden rekrytoinnit yhteistyössä esimiesten ja HR:n kanssa.
  • toimiminen viestinnän ja HR:n yhteyshenkilönä.

Merikarvian sahan tuotantokapasiteetti on noin 230 000m3 mäntysahatavaraa vuodessa. Tuotteiden käyttökohteita ovat mm. korkealaatuiset liimapuut, hirsitalot ja puusepänteollisuus sekä teollinen höyläys, ikkunoiden ja ovien valmistus ja pakkausteollisuus. Viennin osuus tuotannosta on noin 94 %, henkilöstöä sahalla on 75.

Millä vakuutat meidät?

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vahva motivaatio kehittyä ja oppia uutta sekä kykyä ja halua ottaa vastuuta vaativistakin tehtävistä. Voit olla vastavalmistunut, opintojen loppusuoralla tai kerryttänyt jo osaamista samankaltaisista tehtävistä. Soveltuva koulutustausta tehtävään on teknillisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto.
 

Miksi Metsä?

Työ Metsässä on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Perehdytämme sinut Metsä Fibreen ja tehtävään kattavalla perehdyttämisohjelmalla.

Metsällä on suuri merkitys meidän jokaisen elämässä. Katso videolta, miksi Tulevaisuus alkaa Metsästä! Tulevaisuus alkaa Metsästä (uusi yritysvideo)

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tehdaspäällikkö Riku Iisakkalalle  (p. 050 387 3820).

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 30.6.2019 saakka. Menestystä hakuun!