(Removed from publishing)

Tuotanto- ja kehitysinsinööri - Oy Sisu Auto Ab
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Original publication date 7.1.2019

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.

Yrittäjävetoinen, vahvassa kasvussa oleva Sisu Auto suunnittelee, markkinoi, myy ja valmistaa Sisu kuorma-autoja. Konsernin palveluksessa olevien runsaan 100 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.

Haemme Sisu Autolle Karjaalle

TUOTANTO- JA KEHITYSINSINÖÖRIÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen päivätyöhön.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sopivaa teknistä koulutusta (esim. insinööri / teknikko), oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tuotanto- ja kehitysinsinöörin tehtäviin kuuluu tuotanto- ja tuotanto-toimitusprosessien hallinta, tuotannon laadun valvonta, tuotantomenetelmien kehittäminen sekä teknologiasuunnittelu.

Persoonana olet teknisesti orientoitunut ja kehittämishaluinen tiimipelaaja. Pystyt hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia ja kehittämään toimintaa tehokkaasti asetettujen tavoitteiden mukaisesti sekä sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme sinulle aluksi puolen vuoden työsuhteen henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua Sisu Autolle. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.