(Removed from publishing)

Tuotannonsuunnittelija OSTP Finland Oy:lle
OSTP Finland Oy AB

Original publication date 15.11.2019

Suunnittelutiimin vahvistamiseksi etsimme nyt Tuotannonsuunnittelijaa.

Tulet työskentelemään osana tuotannonsuunnittelutiimiämme. Tehtävänäsi on tuottaa myyntitilausten ja -ennusteiden pohjalta tuotantolinjojen kapasiteettiin optimoitu tuotantosuunnitelma laadukkaasti ja aikataulussa pysyen. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaamme myynti-, osto-, varasto-, tuotanto- ja laatuorganisaatioiden kanssa. Tulet antamaan oman panoksesi tuotannonsuunnittelun kehittämiseen, järjestelmäprojekteihin ja uusien toimintatapojen käyttöönottoon.

KETÄ ETSIMME?

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut tiimipelaaja. Olet itseohjautuva, huolellinen ja sinulla on analyyttinen työote. Motivoidut, kun saat ratkoa eteesi tulevia haasteita ja pystyt vaikuttamaan tilaus-toimitusketjun laadukkaaseen lopputulokseen asiakkaidemme parhaaksi. Olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä teet yhteistyötä laajalla rintamalla eri puolelle organisaatiota. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi ja ammatilliseen osaamiseesi myös jatkossa.

EDELLYTÄMME

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri, tradenomi
  • Kokemusta teollisuudesta
  • Hyvää englanninkielentaitoa
  • Ruotsinkielentaito luetaan eduksi
  • Hyviä IT-taitoja
  • Office ohjelmistojen, erityisesti taulukkolaskentaohjelmiston monipuolista osaamista
  • Tuotannonohjausjärjestelmän/-järjestelmien tuntemus lasketaan eduksi

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen kehittyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa tukenasi on loistavat työkaverit. Tarjoamme viihtyisän työilmapiirin, ison organisaation edut ja mahdollisuuden kehittyä yrityksemme mukana. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksen ja paikallisten sopimusten mukaisesti. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi Baronan sivujen kautta (www.careers.barona.fi). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan heti sopivien hakijoiden myötä.

Voit tutustua OSTP:n toimintaan oheisen videon kautta: https://www.youtube.com/watch?v=cD0GHfXP-Vk

Lisätietoja tehtävästä antaa Supply Chain Manager Marcus Kjellman (marcus.kjellman@ostp.biz tai +358 400 927 471).