(Removed from publishing)

Tuotannon työntekijöitä
FläktGroup Finland Oy

Original publication date 1.11.2019

Haemme Toijalan tehtaallemme tuotannon työntekijöitä

Tehtäviisi kuuluu monipuolisisia tuotannon töitä päätelaitetehtaallamme Akaan Toijalassa. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Etsimme osaavaan ja tarmokkaaseen porukkaamme kolmea tuotannon työntekijää, joista 1-2 polttomaalauslinjalle.

Haemme sinua, joka suhtaudut työhön reippaalla asenteella etkä pelästy hetkittäistä kiirettä. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta valmistavan teollisuuden töistä tai vastaavasti alalle sopiva koulutus. Olet huolellinen, ahkera ja sinulla on työmotivaatio kohdallaan. Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, mutta toisinaan teemme myös työkuorman tasaamiseksi kolmivuorotyötä. Olemme savuton työpaikka.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työn kansainvälisessä yrityksessä osana tavoitteellista ja eteenpäin pyrkivää tuotantotiimiä. Alan johtavana yrityksenä FläktGroup Finland Oy tarjoaa sinulle näköalapaikan toimialalle, sisäänajon ja koulutuksen tehtäviisi sekä esimiesten ja kollegojen täyden tuen kehittymisellesi.

Lisätietoja tehtävistä antaa valmistuspäällikkö Betrina Boren, puh. 044 5544 309. Soita Betrinalle perjantaina 8.11. klo 12-13.

Hae tehtävää viimeistään 17.11.2019 täyttämällä hakulomake verkossa.